Politică de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A SITE-ULUI STIINTAAZI.RO

1. Introducere

Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea vizitatorilor site-ului stiintaazi.ro. Această politică de confidențialitate spune cum colectăm, stocăm și utilizăm datele personale atunci când vizitați site-ul nostru, când vă abonați la newsletter-ul nostru sau când ne trimiteți un e-mail.

2. Ce date colectăm?

Colectăm și procesăm următoarele date despre dumneavoastră:

  • Informații pe care ni le oferiți. Acestea includ informații pe care ni le trimiteți prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Informațiile pe care ni le oferiți pot include numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.
  • Informații pe care le colectăm despre dumneavoastră. Cu privire la fiecare vizită pe site-ul nostru, putem colecta automat următoarele informații: adresa IP, tipul de browser, ora vizitei, paginile vizitate.

3. Cum utilizăm datele personale?

Folosim informațiile despre dumneavoastră în următoarele moduri:

  • Pentru a vă răspunde la întrebări sau cereri.
  • Pentru a vă trimite newsletter-ul dacă v-ați abonat la el.
  • Pentru a îmbunătăți site-ul nostru și a asigura prezentarea conținutului în cel mai eficient mod posibil.

4. Securitate

Am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră personale de pierdere accidentală și de acces, utilizare, modificare și divulgare neautorizate.

5. Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a cere o copie a informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră, de a cere corectarea oricăror inexactități în informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră și de a cere ștergerea datelor dumneavoastră personale.

Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați aici.

6. Modificări ale politicii de confidențialitate

Orice modificare pe care o vom face la politica de confidențialitate în viitor va fi postată pe această pagină. Vă rugăm să verificați în mod regulat pentru a vedea orice actualizări sau modificări ale politicii noastre de confidențialitate.